fbpx

CF MOTO CFORCE 1000 EPS

CFMOTO CFORCE 1000, razvijen na istoj platformi kao i XC 800,
predstavlja treću generaciju ovog ATV-a u desetljeću, a CFMOTO se ne igra.
Samo na temelju dimenzija (2.395 mm duljine, 1.264 mm širine i 1.420 mm visine), CFORCE je na samom vrhu kategorije dvosjeda ATV-a. Ipak, to je mnogo više od dimenzija. Vizualno, CFORCE krasi veoma moderan dizajn. Dizajn je upečatljiv i definira vizualni identitet vrlo specifičan za CFMOTO.

cf moto cforce
cf moto cforce

Sjedeći na 14-colnim aluminijskim naplatcima postavljenim u četiri kuta, vizualno je impozantan. Njegova velika prednja maska ​​uokvirena je prednjim svjetlima tipa projektora koja su podvučena trakom bijelih LED dioda koje su stalno upaljene. Ispod rešetke se nalazi lijepi cjevasti odbojnik koji će podnijeti pristojne udarce. Vozilo je opremljeno podignutim suvozačkim sjedalom. CFMOTO je četvrti proizvođač koji je plasirao dvosjed ATV, uz Polaris, Arctic Cat i BRP.

cf moto cforce
cf moto cforce

Završna obrada oklopa ima jako veliku kvalitetnu boju, koja se pokazala izdržljivom, osobito otpornom na ogrebotine. CFMOTO je napravio izvanredan
posao integracije LED svjetala i prednjih svjetala vozila u dizajn plastike.

Za pohranu, CFORCE je opremljen stalkom za teret na prednjoj strani, u kojem se nalazi otvor za pristup uobičajenim stvarima za održavanje motora (akumulator, poklopac hladnjaka, spremnik rashladne tekućine). Straga, iza suvozačevog sjedala, nalazi se veliki prtljažni stalak ispod kojeg je ugrađena vodootporna kutija kojoj se pristupa sa stražnje strane. Čak ima mjesta za pohranu kuke za vuču i kabelskog svežnja za spajanje prikolice. To je puno tovarnog prostora za ATV s dva sjedala.

Osim toga, sam motor je obavijen plastičnim dijelovima što spriječava osjet topline koji dolazi s motora. Veliki branici i veliki oslonci za noge također pružaju vrlo dobru zaštitu od prskanja. Linije su jako dobre i funkcionalno i vizualno.

Položaj za vožnju je visok, a oblik spremnika za gorivo pruža položaj za držanje koljena, poput sportskog motocikla. Omjer udaljenosti između sjedala, oslona za noge i upravljača su jako dobri. Debljina obloge sjedala pruža pravu razinu udobnosti za cjelodnevnu vožnju bez umora.

Što se tiče suvozača, sjedalo i naslon su dizajnirani s bočnim jastucima i nekim dodatnim podlogama između nogu kako bi spriječili suvozačevo klizanje naprijed. Debljina presvlake sjedala je vrlo izdašna i, u kombinaciji s prisutnošću podignutih naslona za noge i ručki koje nude udoban hvat, putnik će uživati ​​u vožnji.

cf moto cforce
cf moto cforce

Neovisni ovjes na sva četiri kotača CFMOTO CFORCE 1000 dolazi od dvostrukih poluga s plinskim amortizerima sa podešavanjem. U kombinaciji s dobrim performansama 14-colnih guma koje odgovaraju vozilu i dobro kalibriranim servo upravljačem performanse ovog ATV-a guraju ga prema najboljem u svojoj kategoriji.
Kočnice na CFMOTO 1000 su snažne i vrlo učinkovito će zaustaviti vozilo. Osim toga, prednji dio vozila neće pretjerano zaroniti tijekom kočenja u nuždi.

ATV ima 4×4 sustav koji se u hodu može električno isključiti prekidačem na upravljaču. Moguće je električno zaključati prednji diferencijal pomoću istog prekidača i također potpuno zaključati sva četiri kotača kako bi se postigla maksimalna vuča. Čak i kada ste suočeni s dubokom blatnom , vučni sustav će djelovati učinkovito, čak i ako je ATV potonuo u blato, sam se izvući iz ove loše situacije. Na snježnim i skliskim površinama sustav radi vrlo dobro, čemu uvelike pomažu gume CST Abuzz koje ostaju fleksibilne na hladnoći.
Kvaliteta komponenti je tu, a ponekad čak i nadmašuje onu etabliranih marki sa stvarima poput veličine baterije, Sumitomo zapečaćenih električnih konektora i kvalitete ožičenja općenito. Dodajte ovjes, učinkovitu kontrolu buke i vibracija u radu vozila i dobili ste izvrstan stroj.

cf moto cforce
cf moto cforce

CFMOTO je svoje vozilo podigao na sljedeću razinu .
CFORCE 850 XC EPS i CFMOTO CFORCE 1000 EPS sada su na razini najboljih.

Košarica proizvoda
Scroll to Top