fbpx

Zašto kupiti atv?

Zabava, avantura, priroda, druženje, adrenalin, obilazak teško dostupnih mjesta…

Željni ste  avanture, ali automobile smatrate predosadnima, a motocikle prerizičnima? Postoji rješenje koje ta dva sveprisutna vozila ujedinjuje u svojevrstan križanac sposoban  za vožnju svim vrstama podloga, idealan za istraživanje najzabačenijih krajeva.  Taj križanac naziva se quad, odnosno četverocikl, a na hrvatskom ih tržištu danas ima  mnogo i to u raznim izvedbama, uključujući i podjelu sa samo dva ili sva četiri pogonska  kotača.

atv quad cfmoto
atv quad cfmoto

Vozilo za sve terene ili skraćeno ATV odnosi se na vrstu popularnih off-road četverokotača dizajniranih za vožnju po grubim i neravnim terenima. Proizvedeni i za radna i rekreacijska okruženja, opremljeni su niskotlačnim gumama za vožnju po svim terenima s velikim razmakom od tla i snažnim ovjesima. Jednostavno voze po neravnim terenima, dubokoj vodi ili blatu i bez poteškoća savladavaju padine. S velikim vučnim kapacitetom, neke vrste vozila nezamjenjive su za rad u poljoprivredi, dok se laganije inačice najčešće koriste za razonodu i rekreaciju. U principu, među mnoštvom raznih modela i opcija moguće je pronaći ATV koji odgovara baš vašem stilu vožnje i vašim potrebama.

atv quad cfmoto
atv quad cfmoto

Dakako, poput svakog vozila, i quadove je potrebno registrirati, a vozač mora posjedovati i vozačku dozvolu B kategorije. Quadovi su vozila za avanture, a iako ih je moguće voziti i po cesti, ponajprije su zamišljeni za terene i putove teško dostupne uobičajenim, recimo, SUV-ovima ili terencima. Uostalom, dodatan par kotača u odnosu na motocikle čini ih načelno stabilnijima i sigurnijima.   Ako vas zanima ulazak u svijet četverocikala pogledajte našu ponudu Cf moto i Kymco atv-a koji svojom kvalitetom i pouzdanošću definitivno prednjače na tržištu.

atv quad cfmoto
atv quad cfmoto

 

Košarica proizvoda
Scroll to Top