fbpx

CFMOTO CFORCE 625 Touring – Avantura na višem nivou!

CFORCE 625 TOURING predstavlja jedan od najtraženijih četvocikala u svijetu ATV vozila. I, ovo nije ni najmanje slučajnost. Ovaj vrhunski ATV predstavlja idiličnu kombinaciju snage i veličine. Uz najmoderniji i tehnološki unaprijeđen dizajn, zajedno sa neustrašivim i agresivnim performansama, ovaj terenac će zadiviti i najprobirljivije vozače.

Prepreke za ovo off-road vozilo, naprosto ne postoje!

U svima nama leži nezaustavljiva čežnja i želja za apsolutnom slobodom i neobuzdanošću. Neki svoju definiciju samosvojnosti i nesputanosti nalaze u lovu, ribolovu, kampiranju, planinarenju i slično. Međutim, osvajanje svake slobode za sve ljubitelje neustrašive adrenalinske vožnje počinje kada sjednete za CFMOTO vozilo koje ugrožava konkurenciju svojim performansama. Govorimo, naravno, o CFORCE 625 TOURING vozilu koje spada u seriju najsvestranijih modela quadova.

Ovo „moćno vozilo“ poprimilo je veliku pažnju svijetske, ali i naše javnosti, zahvaljujući šasiji i dizajnu nove generacije. Sigurni smo da vas potpuno novi i unapređeni 625 TOURNING neće ostaviti ravnodušnim.

CFORCE 625 TOURING – VRHUNSKE PERFORMANSE PO NAJZAHTJEVNIJIM PODLOGAMA!

Najvažnija stvar prilikom odabira bilo kog modela ATV vozila jeste razmatranje njegovih performansi. Bez obzira na to vozite li po pjeskovitom ili šljunkovitom terenu,šumi, planini, ili blatnjavoj podlozi – bitno je da se sa svojim quadom krećete nezaustavljivom brzinom naprijed. CFORCE CFMOTO 625 TOURING je upravo vozilo koje ispunjava sve te karakteristike.

cforce touring CFMOTO
cforce touring CFMOTO

Naime, ovaj četvocikl pokreće jednocilindrični četvorotaktni motor od 580 kubnih centimetara sa vodenim hlađenjem. Vjerovali ili ne, ovaj motor je rezultat napornog, kontinuiranog dvadesetogodišnjeg rada na unapređenju tehnologije vodenog hlađenja od kompanije CFMOTOCentrifugalno kvačilo i CVTech mjenjač sa motornim kočenjem omogućavaju maksimalnu snagu od 30KW (40KS). Položaj kotača(naprijed i pozadi) je u potpunosti nezavisan sa dvostrukim A poprečnim ramenima. Tu su, naravno, i podesivi uljni amortizeri za napredne performanse koji omogućavaju apsorpciju i „upijanje“ ispupčenih prepreka i po najtežim terenima!

Prijenos snage je selektivan i možete se prebaciti sa 2WD na 4WD, uz blokadu prednjeg diferencijala. Izaberite svoj power mode, pa krenite u nezaboravnu avanturu sa ovim terencem.

KOMPATIBILNOST SA NAJSUVREMENIJIM TEHNIČKIM RJEŠENJIMA

Inteligentni EPS sistem (električni servo upravljač) automatski reagira na brzinu vozila, pružajući preciznu pomoć vozaču pri upravljanju. Pri malim brzinama, upravljanje je lagano i bez napora, što značajno olakšava manevriranje u uskim područjima. Pri velikim brzinama, upravljanje je veoma stabilno, što značajno može povećati vaše samopouzdanje kada se suočavate sa teškim terenima i preprekama na stazi.

Unaprijeđeni sistem disk kočnica na sva četiri kotača omogućava snažnu i veoma agresivnu moć kočenja i zaustavljanja. Progresivna moć kočenja nudi mogućnost glatke kontrole CFORCE 652 TOURING vozila pri strmim i izazovnim terenima. Uz ovakav ugrađen sistem kočenja, bezbijednost prilikom vožnje atv vozila ostaće neupitna u svakom trenutku. Moći ćete uz veliku dozu samopouzdanja i sigurnosti da kontrolirate ovo vozilo i da kočite po kišnim danima i blatnjavim, odnosno klizavim podlogama.

cforce touring CFMOTO
cforce touring CFMOTO

LCD ekran visoke rezolucije na digitalnoj kontrolnoj tabli pruža veoma jasan i kristalno čisti displej pod različitim kutevima. Možete pratiti vitalne signale svog motora na ovom displeju koji sadrži najnovije tehnološke funkcije, kao što je Bluetooth indikator poziva.

Ova funkcija će vam omogućiti da uvijek ostanete u toku sa stvarnim svijetom. Ili se, jednostavno, isključite iz virtualnog svijeta i uživajte u vožnji u prirodi!

EC i DOT certificirana LED svijetla su vaše „oko sokolovo“ tijekom noćne vožnje! LED svijetla, kao posljednja riječ tehnologije i zadnja svijetla daju ovom četverociklu agresivan izgled, omogućavajući vam da sa samopouzdanjem vozite i nakon zalaska sunca.

SNAGA, VELIČINA I KOMFOR U JEDNOM

Vanvremenska off-road avantura vam je, naprosto, zagarentirana sa ovim četverociklom! Sa standardnim električnim vitlom i kukom za prikolicu sa električnim priključkom za signalizaciju, CFORCE 625 TOURING ima kapacitet vučenja od 300 kilograma. Ukupna nosivost ovog četvorocikla iznosi 220 kilograma, dok inovativni dizajn prednjeg i zadnjeg nosača posjeduje nosivost: 20 kg naprijed i 40 kg odpozadi. Uz odgovarajući ATV kofer, moći ćete da prevozite opremu, alate i materijale koji su vam neophodni za kvalitetnu vožnju.

Dimenzije ovog nezaustavljivog terenskog vozila su 2235 x 1180 x 1390 mm (dužina x širina x visina), dok je samo vozilo teško 395 kilograma. Minimalno rastojanje od podloge je 270 mm, dok je međuosovinsko rastojanje 1480 mm. Dvodjelno udobno sjedište pruža maksimalni komfor i ugođaj ne samo za vozača, već i za drugog putnika. Drugim riječima, ergonomski oblikovano sjedište sa naslonom pruža vrhunsku sigurnost i zaštitu vozaču i suputnika, istovremeno osigurava i udobnu vožnju.

cforce touring CFMOTO
cforce touring CFMOTO

Držači za noge osiguravaju optimalnu kontrolu vozaču, dok istovremeno pružaju zaštitu od nečistoća tijekom vožnje. Rukohvati za vozače posjeduju štitnik sa prednje strane koji omogućava dodatnu zaštitu vozaču od  grančica i udara sitnih predmeta tokom vožnje.

Kao što možemo da zaključimo, CFORCE 625 TOURING je optimalno riješenje za sve ATV entuzijaste koji uživaju u svim off-road izazovima. Ako želite  postati ponosni vlasnik ovog moćnog quada, onda je CFMOTO prava adresa za vas! U ovom vrhunskom CFMOTO vozilu krije se, zapravo, vaš najpouzdaniji saveznik za vožnju u svim prilikama – od izlaska do zalaska sunca, ali i preko toga!

CFMOTO vozila su više nego što očekujete. Izaberite svoj model i neka vaša životna avantura počne!

 

Košarica proizvoda
Scroll to Top