fbpx

CFMOTO od sada i u našem shopu!!!

Sa ponosom objavljujemo da smo postali ovlašteni distributeri
za renomirani i pouzdani brend vozila CFMOTO!!!

Za one koji još uvijek nisu upoznali brend ili ne znaju ništa
o njemu predstavljamo ga u tekstu koji slijedi.

Osnovan 1989. CFMOTO razvija, proizvodi, prodaje i isporučuje najpouzdanije i najisplativije motocikle na svijetu, terenska vozila, pomoćna vozila Side-by-Side , dijelove, zupčanike i pribor koji se distribuiraju kroz više od 2000 dilera širom svijeta.
CFMOTO napreduje u najnaprednijim svjetskim rangovima u industriji sporta i ima za cilj opskrbu super proizvoda trgovcima i obžavateljima diljem svijeta.

CFMOTO -ov tim za istraživanje i razvoj sastoji se više od 200 zaposlenika u pet zemalja. Njihovi dizajneri prešli su sve prepreke u umjetnosti projektiranja vozila i motora, posjeduju više od 540 registriranih patenata i neovisnih intelektualnih prava, a želja za inovacijama također se proteže na dijelove i pribor.
S resursima naprednog istraživačko-razvojnog pogona, CFMOTO korača naprijed prema proizvođaču svjetske klase u industriji sportova i nastoji biti vrhunski svjetski brand za moto sportove.
Tehnologija i kvaliteta su srce i duša njihovog poslovanja.
Vrijeme, trud i stručnost uloženi u razvoj sustava upravljanja omogućuju pružanje izvanrednih i pouzdanih proizvoda bez premca u kvaliteti.

cfmoto
cfmoto
cfmoto
cfmoto
cfmoto
cfmoto
Košarica proizvoda
Scroll to Top