fbpx

Predstavljamo Linhai M565L EPS 4×4

Atraktivan ATV potražite u našem salonu!!!

atv cetverocikl linhai m tb
atv cetverocikl linhai m tb

Više snage, veće brzine i puno tehničkih poboljšanja donosi Linhai M565 LT EPS sa potpuno novim i snažnijim motorom i servo upravljačem.
Novi aluminijski naplatci, potpuno redizajnirani digitalni displej prikazuje informacije čitljivije i jasnije. Ručica mjenjača sada još bolje odgovara vašoj ruci i omogućava preciznije pomjeranje.
Veći ovjes znatno poboljšava prohodnost po teškim terenima.
Prošireni međuosovinski razmak i električni pogon 2×4 / 4×4 pogon sa električnom bravom diferencijala mogu podnijeti neravne terene.
Putnik će cijeniti i novo udobnije sjedište za vozača i suvozača.
Sa električnim servo upravljačem, odličnim upravljanjem, velikom korisnom vrijednošću i poznatom izdržljivošću, Linhai M565 LT EPS je jedan od najboljih favorita u srednjoj klasi.

Snažniji motor

Novi motor sa jednocilindričnim ubrizgavanjem povećao je snagu i više nego dovoljno snage za naporan rad i brzo ubrzanje. Moderno ubrizgavanje goriva donosi malu potrošnju i nisku emisiju ispušnih plinova. Prijenos snage obezbjeđuje pouzdan automatski mjenjač vodećeg kanadskog proizvođača CVTech, koji je također opremljen parking pozicijom P.

Servo upravljač

Električni servo upravljač olakšava vožnju i doprinosi udobnosti u vožnji. Vožnja stoga zahtijeva samo minimalan napor, čak i pri malim brzinama ili dok mirujete, pa čak ni dugačka vožnja ili radni dan neće vas umoriti. Servo upravljač ne samo da smiruje vožnju i poboljšava rukovanje i udobnost u vožnji, već djeluje i kao amortizer na upravljaču kada prednji kotač naleti na stijenu, rupu ili panj, većinu energije apsorbira servo upravljač i utjecaj ne ispucava upravljač iz vaše ruke.

4×4 pogon

Pouzdan električno podesiv 4×4 pogon sa električnim zaključavanjem prednjeg diferencijala osigurava optimalnu vuču na bilo kojoj površini. Pritiskom na dugme na upravljaču, snaga motora prenosi se na obje osovine kad god vam treba povećani zahvat. A na najtežim terenima, gdje čak ni pogon na sve kotače više ne pomaže, i dalje imate na raspolaganju električnu bravu prednjeg diferencijala. Pored toga, na raspolaganju je efikasan prijenos smanjene snage za teške radove, strme uspone i velika vuča.

Prednja brava diferencijala

Električna brava sa prednjim diferencijalom koja se lako upravlja, izvući će vas iz blata, teških i klizavih terena ako se jedan prednji kotač počne vrtjeti. Nakon uključivanja pogona na sve kotače (4×4) i uključivanja blokade diferencijala, snaga ide ravnomjerno na oba pokretna prednja kotača, omogućavajući vam vožnju, penjanje i savladavanje bilo kojeg teškog mjesta. Samo se zaustavite i pritisnite dugme za zaključavanje diferencijala na upravljaču.

Produžena šasija

Izvrsno rukovanje terenskim putevima i visoka stabilnost u zavoju i brza stabilnost u vožnji – odlična šasija širokog profila i kruti okvir sa niskim težištem osiguravaju udobno rukovanje i lako rukovanje. Nezavisno ogibljenje na svim kotačima sa visokim hodima ogibljenja i povećanim zavojem tla oduševiti će vas svaki put kad ponovno pobijedite na terenu kojeg se nikada prije niste usudili. Snažni kočioni sistem s četiri diska pouzdano vas zaustavlja, bez obzira da li kočite iz velike brzine ili s teškom prikolicom niz strmo brdo.

Moderno LED osvjetljenje

Moderno LED osvjetljenje podvlači atraktivan dizajn ATV-a. LED dnevna svijetla efikasno dopunjavaju agresivan izgled visoko efikasnih dvostrukih prednjih svijetla, a zajedno sa LED pokazivačima daju atv-u odrasli izgled. LED tehnologija visoke svijetlosti se također koristi za pozadinsko osvjetljenje.

Zadnje skladišni prostor

Na putovanjima i tokom svakodnevnog rada postoji veliki prostor za odlaganje koji se može zaključati, iza zadnjeg sjedišta. Tako da uvijek imate sve pri ruci, uvijek spremno za upotrebu kada vam zatreba.

Novi LCD ekran

Digitalni LCD displej je potpuno redizajnirani da jasnije prikazuje informacije i pruža sve važne podatke: brzinomjer, indikator kilometraže, 2×4 / 4×4 pogonski indikator, termometar rashladne tekućine i digitalni mjerač goriva. Posebni indikatori pokazuju uključenu brzinu, vožnju unazad, neutralno, položaj parkiranja, duge svijetla, pokazivač i lampice za upozorenje o opasnosti; lampica za upozorenje motora ne nedostaje.

Uključena bogata oprema

Usprkos veoma povoljnoj cijeni, Linhai M565 LT EPS nudi bogatstvo opreme od početka. Uključuju električni servo upravljač, masivni prednji zaštitni okvir, zadnji nosač za prtljagu, dizajnirane aluminijske naplatke sa markiranim gumama, električni vitlo 3000lbs i daljinski upravljač, opremu za vuču, ručice i poklopce ruku, dizajnerski retrovizori, LED dnevna svjetla, LED pokazivači smjera i LED zadnja svjetla, USB utičnica, 12V utičnica i praktična akustična signalizacija okretnih signala i uključenih stupnjeva prijenosa.

linhai t
linhai t

U klasi ATV-a srednje kategorije, ovo je jedan od favorita kojem u prilog ide i atraktivna cijena od 45.490 kn. Za detaljnije informacije obratite nam se sa povjerenjem.

atv cetverocikl linhai m tb
atv cetverocikl linhai m tb
atv cetverocikl linhai m tb
atv cetverocikl linhai m tb
atv cetverocikl linhai m tb
atv cetverocikl linhai m tb
atv cetverocikl linhai m tb
atv cetverocikl linhai m tb
Košarica proizvoda
Scroll to Top