fbpx

Odes Assailant 850 4X4 T3B EPS

Odes 850 ATV vrhunski je pogonski stroj za gotovo svaki teren. S promjenjivim pogonom na sve kotača s blokadom diferencijala sprijeda, neovisnim ovjesom kotača na stražnjoj osovini, električnim servo upravljačem ovo se vozilo sigurno kreće po većini terena.
Vitlo , kuka za prikolicu i velikodušni nosači prtljage sprijeda i straga čine 850 ATV idealnim radnim strojem.

ODES ATV
ODES ATV

850 ATV pravi je agregat: 44 kW (60 PS) čekaju da savladaju i najteže zadatke. Moćni V2 motor impresionira robusnim zvukom i dosljedno snažnim ubrzanjem.
Vozilo je izuzetno terensko zahvaljujući kratkim prevjesima i električno preklopljivoj bravi za prednji diferencijal.
Radna kočnica 850 ATV-a s četiri izdašno dimenzionirana kočna diska osigurava kratki put kočenja. Kada se spuštate nizbrdo, kočnica motora pomaže vam da s pouzdanjem svladate spust.

Gripave gume na aluminijskim naplatcima od 14 inča pomažu u postizanju savršenih terenskih performansi, a također pružaju ugodan osjećaj na cesti. Standardni EPS sustav (električni servo upravljač) pomaže u manevriranju i omogućuje preciznu kontrolu vozila pri nižim brzinama.

Prednje vitlo s tekstilnim užetom pomaže prilikom oporavka ako vozilo zaglavi ili tijekom odgovarajućeg rada.
Velikodušni nosači prtljage sprijeda i straga omogućuju nošenje prtljage ili radne opreme.

Uz odgovarajuću opremu, Odes 850 ostaje univerzalni pomagač
bilo da se radi o čišćenju snijega nakon ugradnje snježnog pluga, vučnih kosilica, uređaju za posipanje ili druge korisne dodatne opreme.

ODES ATV
ODES ATV
ODES ATV
ODES ATV
ODES ATV
ODES ATV
Košarica proizvoda
Scroll to Top